Compromiso con la excelencia
Chefs del más alto nivel nos cuentan sus experiencias para alcanzar la excelencia
L'alta cuina es construeix sobre el coneixement, la passió i el mestratge en cada detall. A Laumont, treballem al costat dels xefs més prestigiosos, els quals confien en els nostres productes per portar les seves creacions a noves cotes.
A través de les experiències i consells d'aquests grans referents, oferim un espai d'aprenentatge per a tots aquells que busquen perfeccionar el seu art culinari. Un lloc on la inspiració es troba amb la tècnica, i on cada recepta es converteix en una oportunitat per aprofundir en el món de la tòfona i els bolets.
Històries d'èxit de l'alta cuina
Descobreix les inspiracions i els secrets culinaris dels xefs més prestigiosos.
Explora la seva visió, les seves tècniques innovadores i com aconsegueixen fusionar tradició i avantguarda per crear plats que marquen la diferència a l'alta cuina.

La inspiració d'una cuina Michelin
Joel Castañé és el xef i propietari del restaurant La Boscana (Bellvís, Lleida), amb un estrella Michelin. Conversem amb ell per entendre com funciona el procés creatiu i d'inspiració en una cuina Michelin.
La Boscana és el seu "projecte de vida". A banda de ser un restaurant del més alt nivell, Joel Castañé ha sabut definir molt bé la seva personalitat i aplicar-la en cada detall del seu receptari.

La inspiración de una cocina Michelin
Joel Castañé es el chef y propietario del restaurante La Boscana (Bellvís, Lleida), con un estrella Michelin. Conversamos con él para entender como funciona el proceso creativo y de inspiración en una cocina Michelin.
La Boscana es su "proyecto de vida". A parte de ser un restaurante del más alto nivel, Joel Castañé ha sabido definir muy bien su personalidad y aplicarla en cada detalle de su recetario.
Receptes amb estrella
Submergiu-vos a les receptes exclusives de restaurants Michelin, on els xefs més reconeguts utilitzen productes Laumont per crear plats que destaquen per la seva creativitat, sabor i tècnica.
Descobreix com la tòfona i els bolets es converteixen en ingredients clau per aconseguir experiències gastronòmiques úniques.

Copa de tòfona i nata de la Boscana *
Joel Castañé ens presenta la seva recepta amb estrella dedicada a Laumont: la copa de tòfona i nata.
Segueix tot el procés de creació d'una de les seves receptes més reeixides al seu restaurant d'estrella Michelin, La Boscana (Bellvís, Lleida). Des de la seva inspiració, l'ús del suc de tòfona Laumont, la combinació de tècniques culinàries i l'ampli ventall de possibilitats per cuinar amb la tòfona negra.

Copa de trufa y nata de La Boscana *
Joel Castañé nos presenta su receta con estrella dedicada a Laumont: la copa de trufa y nata.
Sigue todo el proceso de creación de una de sus recetas más exitosas en su restaurante de estrella Michelin, La Boscana (Bellvís, Lleida). Des de su inspiración, el uso del jugo de trufa Laumont, la combinación de técnicas culinarias y el amplio abanico de posibilidades para cocinar con la trufa negra.