Vés al contingut
Obriu el menú de navegació
Obrir la cerca
Laumont
Premi Laumont 2025: inscripcions obertes
Història
Equip
Mercats
Blog
Premsa
Projectes RSC
Enviar CV
Clients
Gran distribució
Restauració
Indústria
Particulars
Productes
Origen
Contactar
LAUMONT PROFESIONAL
Obrir la cerca
Botiga online
Professional
Particular
Laumont
Clients
Productes
Origen
Contactar
Botiga online
Laumont
Premi Laumont 2025: inscripcions obertes
Història
Equip
Mercats
Blog
Premsa
Projectes RSC
Enviar CV
Clients
Gran distribució
Restauració
Indústria
Particulars
Botiga online
Professional
Particular
0
La cistella està buida
Continuar comprant
Esborrar
Tancar -se
Parlen de nosaltres
Els nostres èxits i novetats no passen desapercebuts als principals mitjans de comunicació del país
. També ens referim quan donem respostes a les preocupacions dels periodistes.
La tòfona blanca, el tresor gastronòmic més gran del planeta
Els 10 errors que cometeu a l’hora d’escollir i conservar les tòfones
Cuiners del Lillas Pastia guanyen el premi Laumont a la millor recepta amb tòfona negra del 2023
Conrear tòfones i bolets de soca, l'opció més sostenible davant del boom del consum
Les claus per distingir la millor tòfona i una recepta de Nadal infal·lible
Blue Monday: 9 capricis per ser feliç el dia més trist de l'any
Una empresa especialitzada en tòfones i bolets, PIME de l'any 2023 de Lleida
Els empresaris de Lleida destaquen la innovació com a clau per a l'evolució dels seus projectes
Laumont: analitzem la vostra logística amb Gerard Llorens (director de l’àrea logística)
Deu elements bàsics per a un rebost de Nadal del més gourmand
Eduard Llop del restaurant El Truc guanya el premi Laumont a la millor recepta amb tòfona negra el 2024
Laumont tanca el seu exercici amb el rècord de facturació que arriba als 35 milions