El sabor més essencial de la tardor

Bolets silvestres del bosc al teu restaurant

Comprar bolets silvestres

Especialistas en trufas y setas desde 1980

Buscando la esencia del origen

Nuestra historia

La nostra àmplia xarxa de recol·lectors garanteix la màxima frescor

Fills de la terra

Coneix els nostres recol·lectors

Present a les millors cuines del planeta

Màxima exigència gastronómica

La nostra gamma de productes

Visiteu la nostra botiga online per a persones o professionals

Tòfones i bolets a la teva casa o restaurant

Vés a la botiga online

Laumont, tòfones i bolets genuïns desde 1980

Descobreix en aquest vídeo l'essència de Laumont: des de l'origen autèntic de les nostres tòfones i bolets fins a la cura i l'excel·lència que els aportem en cada pas, gràcies a les nostres mans expertes.

Una àmplia gamma amb formats per a tot tipus de clients

Productes Laumont

Tòfona i bolets frescos, en conserva, congelats, deshidratats, condiments ... Descobreix totes les nostres varietats

Consulteu tots els productes dels productes

Les figures de Laumont

Una marca líder internacional.

+5.000 clients

assistit a l'any.

+60 països

a aquells que exportem.

+4.500 m2

A la nostra nova seu central.

+130.000 kg

de tòfona venuda en un any.

Els nostres especialistes en tòfones i bolets garanteixen la millor atenció i consells.

La garantia de Laumont

Poseu -vos en contacte amb Laumont ara

Certificacions de qualitat i confiança

A Laumont treballem amb socis de prestigi internacional i complim amb els estàndards més exigents en seguretat alimentària, sostenibilitat i excel·lència gastronòmica. Aquestes certificacions i col·laboracions reflecteixen el nostre compromís amb la qualitat, des de l’origen fins a les millors cuines del món.

El cicle de la nostra tòfona negra

Us mostrem tot el viatge d’un dels tresors gastronòmics més valorats del planeta.

L’essència de l’origen laumont

Coneix els nostres truficultors i recol·lectors.

Sabeu més sobre l’origen Laumont
Marcos Morcillo: La ciencia de la trufa

Marcos Morcillo: La ciencia de la trufa

En una conversación reveladora, Marcos Morcillo, director de Micofora (Micología Forestal y Aplicada), nos lleva al corazón de la ciencia y la tecnología que han transformado el mundo de la trufa. ...

Elisa Megan, la nueva generación de truficultores

Elisa Megan, la nueva generación de truficultores

En una conversación que nos lleva al corazón de la truficultura española, Elisa Megan, de 23 años, nos comparte su historia. Hija de un truficultor, nos relata cómo su vida dio un giro inesperado, ...

Entrevistamos a Martín Berasategui: el arte que nace entre trufas y setas Laumont

Entrevistamos a Martín Berasategui: el arte que nace entre trufas y setas Laumont

Martín Berasategui, uno de los chefs más reconocidos del mundo, comparte su inmensa pasión por las setas y las trufas en esta entrevista. Para él, estos productos son un regalo de la naturaleza y u...