Solucions per a tots els socis del sector gastronòmic

Ens adaptem a les necessitats de grans superfícies.
Retail

Ofereix la millor experiència gastronòmica al vostre restaurant.
Restauració

Totes les solucions per a les vostres aplicacions industrials amb tòfona o de bolets.
Indústria

Us portem els nostres millors productes a casa vostra per gaudir com a autèntic xef.
Particulars

Laumont, tòfones i bolets genuïns desde 1980
Descobreix en aquest vídeo l'essència de Laumont: des de l'origen autèntic de les nostres tòfones i bolets fins a la cura i l'excel·lència que els aportem en cada pas, gràcies a les nostres mans expertes.
Les figures de Laumont
Una marca líder internacional.

+5.000 clients
assistit a l'any.

+60 països
a aquells que exportem.

+4.500 m2
A la nostra nova seu central.

+130.000 kg
de tòfona venuda en un any.
Certificacions de qualitat i confiança
A Laumont treballem amb socis de prestigi internacional i complim amb els estàndards més exigents en seguretat alimentària, sostenibilitat i excel·lència gastronòmica. Aquestes certificacions i col·laboracions reflecteixen el nostre compromís amb la qualitat, des de l’origen fins a les millors cuines del món.






El cicle de la nostra tòfona negra
Us mostrem tot el viatge d’un dels tresors gastronòmics més valorats del planeta.
L’essència de l’origen laumont
Coneix els nostres truficultors i recol·lectors.

Marcos Morcillo: La ciencia de la trufa
En una conversación reveladora, Marcos Morcillo, director de Micofora (Micología Forestal y Aplicada), nos lleva al corazón de la ciencia y la tecnología que han transformado el mundo de la trufa. ...

Elisa Megan, la nueva generación de truficultores
En una conversación que nos lleva al corazón de la truficultura española, Elisa Megan, de 23 años, nos comparte su historia. Hija de un truficultor, nos relata cómo su vida dio un giro inesperado, ...

Entrevistamos a Martín Berasategui: el arte que nace entre trufas y setas Laumont
Martín Berasategui, uno de los chefs más reconocidos del mundo, comparte su inmensa pasión por las setas y las trufas en esta entrevista. Para él, estos productos son un regalo de la naturaleza y u...