Informació de mercat i producte
L’equip es dirà Laumont Hoquei Tàrrega i la marca targarina lluirà a les equipacions de tots els equips de la base i al nou equip sènior. Laumont i el Tàrrega Hoquei Patins Club han signat un acord perquè l’...
Llegeix mésLa trufa de otoño, conocida científicamente como Tuber Uncinatum, es un hongo subterráneo que crece en simbiosis con las raíces de ciertos árboles como robles, encinas y avellanos. Este tipo de trufa se encu...
Llegeix mésEl acto de inauguración ha transmitido a todos sus asistentes la esencia de Laumont: cercanía con el origen de sus productos, apuesta por el talento gastronómico de primer nivel y la modernización de sus pro...
Llegeix més“Simbiosis entre bosque y río” es la receta ganadora de la segunda edición del premio Laumont celebrado ayer domingo en el Trufforum de Vic. Eduard Llop, cocinero del restaurante El Truc, se ha llevado el pr...
Llegeix mésSota el lema “la millor companyia”, Laumont ha col·laborat amb l'Associació Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3 per conscienciar sobre la importància dels gossos en el paper d'ajuda a diferents col·lectiu...
Llegeix mésMarga Macias es directora de IDDT (International Detector Dogs Team), una empresa que treballa amb gossos i els forma perquè es dediquin a tasques específiques. Algunes d’aquests tasques son la formació de g...
Llegeix mésAlba Morancho és una jove de 37 anys, mare de dos fills i amb la carrera d'Educació Social. Un dia, la seva vida va canviar completament: li van diagnosticar Distròfia de Cons i Bastons, una malaltia minorit...
Llegeix mésLa direcció general de Mercabarna ha atorgat el primer premi al projecte de Laumont anomenat “Creació d’un nou producte innovador: les perles de tòfona negra Laumont”. Es tracta d’un reconeixement tant a la ...
Llegeix mésL'empresa especialista en tòfones i bolets ha apostat enguany per a enfortir la marca Laumont, invertir en la construcció del seu nou centre productiu i logístic i ampliar la seva oferta de productes innovad...
Llegeix mésAntonio Montoro es director técnico farmacéutico en un laboratorio de terapias avanzadas y profesor asociado de la Universitat de Barcelona, en la facultad de Farmacia y Ciencias de la Alimentación. Tiene má...
Llegeix mésRicardo Pina, del restaurante Lillas Pastia de Huesca se ha llevado el primer premio que consta de 3.000 € en metálico y un 20% de descuento en productos Laumont en su tienda profesional laumont.es “Falso ca...
Llegeix mésLaumont, empresa líder especialista en trufas y setas y El Rosal, un obrador social con más 100 años de historia, se han unido para crear un producto social único que ha impresionado al chef Martín Berasateg...
Llegeix més