Tòfones i bolets

Restaurants amb producte Laumont

Descobriu una experiència culinària única

A Laumont, estem orgullosos d’oferir els ingredients més exquisits de la natura. Les nostres tòfones i bolets d’alta qualitat són la delícia dels paladars més exigents. Per portar aquesta delícia culinària a una audiència encara més àmplia, hem forjat una col·laboració especial amb els restaurants més selectes de la península.

Hem buscat i seleccionat amb cura restaurants que comparteixen la nostra passió per la gastronomia i estem disposats a portar l’experiència de Laumont a la seva taula. Estem entusiasmats d’anunciar -ho. Ara podeu trobar els nostres productes als següents restaurants, on s’han convertit en ingredients estrella dels seus plats.

Aquesta associació ens omple d’orgull i estem segurs que junts oferirem als amants de la gastronomia una experiència inoblidable. Si sou un restaurant interessat en unir-vos a aquesta iniciativa o si sou un restaurant que busca una experiència culinària única, no dubteu en contactar amb nosaltres. Laumont i els nostres restaurants associats estan desitjosos de portar -vos a un viatge de sabors incomparables amb les nostres tòfones i bolets de més qualitat.