Premi Laumont a la millor recepta amb tòfona negra
El premi Laumont a la millor recepta amb tòfona negra és un concurs anual que busca la millor elaboració amb la tòfona negra fresca i amb conserva de Laumont.
El seu objectiu principal és estimular l’ús i el coneixement de la tòfona negra al sector de la restauració, a més de promoure la creativitat en receptes amb tòfona negra creativa dels millors restaurants del nostre país.
Es celebra a Vic dins de la celebració del Trufforum, un esdeveniment que reivindica la tòfona negra com a aliment clau dins del panorama gastronòmic del país.
La fase final del Premi Laumont 2025 tindrà lloc el diumenge 9 de febrer.Edicions anteriors:
Premi Laumont 2024:
- Premi Laumont 2024: guanyador, participants i finalistes
- Eduard Llop, del restaurant El Truc guanya el Premi Laumont a la millor recepta amb tòfona negra del 2025
Premi Laumont 2023:
- Premi Laumont 2023: participants i receptes finalistes
- Ricardo Pina (Lillas Pastia) guanya el premi Laumont a la millor recepta amb trufa negra del 2023.
