Busquem la millor recepta amb tòfona negra
El premi Laumont a la millor recepta amb tòfona negra és un concurs anual que busca la millor elaboració amb tòfona negra fresca i en conserva de Laumont.
El seu principal objectiu és estimular l'ús i el coneixement de la tòfona negra en el sector de la restauració, així com promocionar la creativitat en les receptes amb tòfona negra dels millors restaurants del nostre país.
Se celebra a Vic dins de la celebració del Trufforum, un esdeveniment que reivindica la tòfona negra com a aliment clau dins del panorama gastronòmic del país.
La fase final del Premi Laumont 2026 se celebrarà diumenge 8 de febrer.
PREMIS PER ALS 3 XEFS FINALISTES
La IV edició del Premi Laumont comptarà amb 3 finalistes i aquests seran els premis:
1º
Xec per valor de 3.000€, un 20% de descompte anual en productes Laumont i un ganivet japonès fet per Joan Gallego Cutlery. A més d'emportar-se el guardó del PREMI LAUMONT 2026.
2º
Xec per valor de 1.000€, un 20% descompte anual en productes Laumont i una puntilla japonesa feta per Joan Gallego Cutlery.
3º
Xec per valor de 500€, un 20% descompte anual en productes Laumont i una puntilla japonesa feta per Joan Gallego Cutlery.

Envia'ns la teva proposta i participa a la final
Els participants han de presentar dues receptes utilitzant tòfona negra Laumont:

1ª Proposta: Aperitiu
Realitza un aperitiu utilitzant els nostres productes de tòfona Laumont en conserva (brisura, peladura o suc).

2ª Proposta: Plat principal
Presenta un plat principal, on la tòfona negra fresca Laumont sigui la protagonista.
Premi Laumont 2025
Resum i finalistes de l'edició celebrada l'any passat al Trufforum de Vic.



Llisca per veure els concursants de les altres edicions
Alejandro Gil (Cal Paradís) es va proclamar guanyador de la tercera edició del Premi Laumont a la millor recepta amb tòfona negra amb la seva espectacular "Terrina de col·làgens, celery i tòfona".
Veure les 3 receptes finalistes del Premi Laumont 2025Llisca per veure els concursants de les altres edicions
Eduard Llop (El Truc) es va proclamar guanyador del Premi Laumont 2024 a la millor recepta amb tòfona negra amb la seva recepta"Simbiosi entre bosc i riu".
Veure les 3 receptes finalistes del Premi Laumont 2024.Llisca per veure els concursants de les altres edicions
Ricard Pina (Lillas Pastia) va guanyar la primera edició del Premi Laumont a la millor recepta amb tòfona negra amb el seu plat "Fals calçot amb caramel de taronja i nata doble trufada".
Veure les 3 receptes finalistes del Premi Laumont 2023.


