INSCRIPCIONS OBERTES

INSCRIU-TE ARA
Inscriu-te aquí per participar al Premi Laumont 2026

Busquem la millor recepta amb tòfona negra

El premi Laumont a la millor recepta amb tòfona negra és un concurs anual que busca la millor elaboració amb tòfona negra fresca i en conserva de Laumont. 

El seu principal objectiu és estimular l'ús i el coneixement de la tòfona negra en el sector de la restauració, així com promocionar la creativitat en les receptes amb tòfona negra dels millors restaurants del nostre país.

Se celebra a Vic dins de la celebració del Trufforum, un esdeveniment que reivindica la tòfona negra com a aliment clau dins del panorama gastronòmic del país.

La fase final del Premi Laumont 2026 se celebrarà diumenge 8 de febrer.

PREMIS PER ALS 3 XEFS FINALISTES

La IV edició del Premi Laumont comptarà amb 3 finalistes i aquests seran els premis:

Xec per valor de 3.000€, un 20% de descompte anual en productes Laumont i un ganivet japonès fet per Joan Gallego Cutlery. A més d'emportar-se el guardó del PREMI LAUMONT 2026.

Xec per valor de 1.000€, un 20% descompte anual en productes Laumont i una puntilla japonesa feta per Joan Gallego Cutlery.

Xec per valor de 500€, un 20% descompte anual en productes Laumont i una puntilla japonesa feta per Joan Gallego Cutlery.

Envia'ns la teva proposta i participa a la final

Els participants han de presentar dues receptes utilitzant tòfona negra Laumont:

1ª Proposta: Aperitiu

Realitza un aperitiu utilitzant els nostres productes de tòfona Laumont en conserva (brisura, peladura o suc).

2ª Proposta: Plat principal

Presenta un plat principal, on la tòfona negra fresca Laumont sigui la protagonista.

Premi Laumont 2025

Resum i finalistes de l'edició celebrada l'any passat al Trufforum de Vic.

Vols participar al premi Laumont?

3 xefs són els seleccionats per participar a la fase final del Premi Laumont. Vols ser-ne un?

Aquestes són les fases del Premi Laumont Bases Premi Laumont 2026

Llisca per veure els concursants de les altres edicions

Premi Laumont 2025

Alejandro Gil (Cal Paradís) es va proclamar guanyador de la tercera edició del Premi Laumont a la millor recepta amb tòfona negra amb la seva espectacular "Terrina de col·làgens, celery i tòfona".

Veure les 3 receptes finalistes del Premi Laumont 2025

Llisca per veure els concursants de les altres edicions

Premi Laumont 2024

Eduard Llop (El Truc) es va proclamar guanyador del Premi Laumont 2024 a la millor recepta amb tòfona negra amb la seva recepta"Simbiosi entre bosc i riu".

Veure les 3 receptes finalistes del Premi Laumont 2024.

Llisca per veure els concursants de les altres edicions

Premi Laumont 2023

Ricard Pina (Lillas Pastia) va guanyar la primera edició del Premi Laumont a la millor recepta amb tòfona negra amb el seu plat "Fals calçot amb caramel de taronja i nata doble trufada".

Veure les 3 receptes finalistes del Premi Laumont 2023.

Un trofeu únic

Una escultura de ceràmica, que evoca la bellesa oculta d'una tòfona partida per la meitat, serà el premi que portarà el guanyador del Premi Laumont. Una peça d'alt valor, nascuda de les mans creatives de Saó Estudi , que transformen l'essència de la tòfona en un reflex de la passió per la gastronomia.

Tens algun dubte?

Si teniu cap pregunta o dubte sobre el Premi Laumont, escriu-nos a el nostre formulari de contacte o envia'ns un WhatsApp al 695624834.