Premio Laumont
Buscamos la mejor receta con trufa negra
A la recerca de l'excel·lència gastronòmica
El premi Laumont a la millor recepta amb tòfona negra és un concurs anual que busca la millor elaboració amb tòfona negra fresca i en conserva de Laumont.
El seu principal objectiu ésestimular l'ús i coneixement de la tòfona negra al sector de la restauració, així com promocionar la creativitat en les receptes amb tòfona negra dels millors restaurants del nostre país.
Se celebra a Vic dins de la celebració del Trufforum país.
La fase final del Premi Laumont 2025 es va celebrar el diumenge 9 de febrer, sent Alejandro Gil del restaurant Cal Paradís el vencedor d'aquesta edició.
Premi Laumont 2025
Resum i finalistes de l'edició celebrada aquest any al Trufforum de Vic:



Llisca per veure els concursants de les altres edicions
Alejandro Gil (Cal Paradís) es va proclamar guanyador de la tercera edició del Premi Laumont a la millor recepta amb tòfona negra amb la seva espectacular "Terrina de col·làgens, celery i tòfona".
Veure les 3 receptes finalistes del Premi Laumont 2025Llisca per veure els concursants de les altres edicions
Eduard Llop (El Truc) es va proclamar guanyador del Premi Laumont 2024 a la millor recepta amb tòfona negra amb la seva recepta"Simbiosi entre bosc i riu".
Veure les 3 receptes finalistes del Premi Laumont 2024.Llisca per veure els concursants de les altres edicions
Ricard Pina (Lillas Pastia) va guanyar la primera edició del Premi Laumont a la millor recepta amb tòfona negra amb el seu plat "Fals calçot amb caramel de taronja i nata doble trufada".
Veure les 3 receptes finalistes del Premi Laumont 2023.