Tòfones i bolets

Premi Laumont 2024: participants i receptes finalistes

Ell Premi Laumont 2024 a la millor recepta amb tòfona negra va tenir lloc el 4 de febrer de 2024 en el marc de la celebració de Vic Trufforum.

Entre les més de 50 propostes que es van presentar a la fase de preselecció, es van seleccionar 3 xefs per participar en la fase final: Eduard Llop, del restaurant El Truc a Agramunt, Jorge Muñoz, del restaurant La Era de los Nogales de Sardas i Pepe Estévez del restaurant El Invernadero de Rodrigo de la Calle de Madrid.

El primer premi, valorat en 3.000 € I un 20% de descompte durant tot l'any amb productes Laumont , va ser per Eduard Llop. Jorge Muñoz i Pepe Estévez van guanyar 500 € per ser finalistes, a més del descompte del 20% en tots els productes de la botiga online de Laumont durant un any.

Simbiosi entre el bosc i riu d’Eduard Llop d'Agramunt - Premi guanyador Laumont 2024

Simbiosi entre el bosc i el riu



Trufa, bacallà i blat de moro de Jorge Muñoz de La Era de los Nogales de Sardas

Truffle, bacallà i blat de moro




Trufa i caça de Pepe Estévez del restaurant El Invernadero de Rodrigo de la Calle de Madrid

Truza i caça