Premi Laumont 2024: participants i receptes finalistes
Ell Premi Laumont 2024 a la millor recepta amb tòfona negra va tenir lloc el 4 de febrer de 2024 en el marc de la celebració de Vic Trufforum.
Entre les més de 50 propostes que es van presentar a la fase de preselecció, es van seleccionar 3 xefs per participar en la fase final: Eduard Llop, del restaurant El Truc a Agramunt, Jorge Muñoz, del restaurant La Era de los Nogales de Sardas i Pepe Estévez del restaurant El Invernadero de Rodrigo de la Calle de Madrid.
El primer premi, valorat en 3.000 € I un 20% de descompte durant tot l'any amb productes Laumont , va ser per Eduard Llop. Jorge Muñoz i Pepe Estévez van guanyar 500 € per ser finalistes, a més del descompte del 20% en tots els productes de la botiga online de Laumont durant un any.
Simbiosi entre el bosc i riu d’Eduard Llop d'Agramunt - Premi guanyador Laumont 2024
![Simbiosi entre el bosc i el riu](https://cdn.shopify.com/s/files/1/0266/8340/8446/files/PREMI_LAUMONT_-_Simbiosi_entre_bosc_i_riu_la_recepta_guanyadora_del_Premio_Laumont_2024_1024x1024.jpg?v=1707726437)
Trufa, bacallà i blat de moro de Jorge Muñoz de La Era de los Nogales de Sardas
![Truffle, bacallà i blat de moro](https://cdn.shopify.com/s/files/1/0266/8340/8446/files/Diseno_sin_titulo_24_1024x1024.jpg?v=1707727230)
Trufa i caça de Pepe Estévez del restaurant El Invernadero de Rodrigo de la Calle de Madrid
![Truza i caça](https://cdn.shopify.com/s/files/1/0266/8340/8446/files/trufa_y_caza_1024x1024.jpg?v=1707727517)