Informació de mercat i producte
La trufa negra (Tuber Melanosporum) es un alimento fresco estacional que se obtiene en los campos de cultivo de los truficultores desde el mes de noviembre a marzo. Durante los meses de invierno, son muchos ...
Llegeix mésCom ja hem comentat diverses vegades hi ha molta picaresca en els productes trufats. La majoria de productes que un pot trobar en el supermercat sota la denominació "trufat" són en realitat productes que no porten o porten un misoner 0,1% de tòfona i estan carregats d'aroma artificial. Productes com a pernil york trufats, mantega trufes o patates fregides trufades no són més que productes carregats d'aroma.
Llegeix mésÉs cert que, parlar sobre el preu de la tòfona sense tenir clar els conceptes de qualitat és un tema complicat. És com parlar sobre el preu d'un cotxe sense tenir en compte cap dels atributs diferenciadors. ...
Llegeix mésLa tòfona és coneguda com un producte car perquè sempre ens fixem en el preu quilo, però la realitat és que ningú pot consumir un quilo de tòfones; simplement amb 10 grams per persona ja es considera una bon...
Llegeix mésLa Tuber melanosporum o més coneguda com tòfona negra, comença la seva campanya a mitjans de novembre i acaba a finals de març o principis d'abril, en funció de la climatologia. En aquest article definirem c...
Llegeix més