Tòfones i bolets

Informació de mercat i producte

Trufa Negra congelada: la mejor alternativa a la trufa fresca
Trufa Negra congelada: la mejor alternativa a la trufa fresca

La trufa negra (Tuber Melanosporum) es un alimento fresco estacional que se obtiene en los campos de cultivo de los truficultores desde el mes de noviembre a marzo. Durante los meses de invierno, son muchos ...

Llegeix més
Regulación francesa como estándar mundial de calidad en la trufa en conserva
Regulació francesa com a estàndard mundial de qualitat en la tòfona en conserva

Com ja hem comentat diverses vegades hi ha molta picaresca en els productes trufats. La majoria de productes que un pot trobar en el supermercat sota la denominació "trufat" són en realitat productes que no porten o porten un misoner 0,1% de tòfona i estan carregats d'aroma artificial.  Productes com a pernil york trufats, mantega trufes o patates fregides trufades no són més que productes carregats d'aroma.

Llegeix més
Tengo miedo que me engañen con el precio de la trufa
Em temo que anem a enganyar-me amb el preu de la tòfona.

És cert que, parlar sobre el preu de la tòfona sense tenir clar els conceptes de qualitat és un tema complicat. És com parlar sobre el preu d'un cotxe sense tenir en compte cap dels atributs diferenciadors. ...

Llegeix més
Calidad trufa negra melanosporum y precios trufa negra por calidad
Com es fixa el preu per quilo de la tòfona

La tòfona és coneguda com un producte car perquè sempre ens fixem en el preu quilo, però la realitat és que ningú pot consumir un quilo de tòfones; simplement amb 10 grams per persona ja es considera una bon...

Llegeix més
Evolución típica precio kg de la trufa negra melanosporum
Evolució preus de la tòfona en una campanya convencional de tòfona negra Tuber Melanosporum

La Tuber melanosporum o més coneguda com tòfona negra, comença la seva campanya a mitjans de novembre i acaba a finals de març o principis d'abril, en funció de la climatologia. En aquest article definirem c...

Llegeix més