Tòfones i bolets

Missió, valors i visió

La nostra missió és que els bolets i les tòfones de la màxima qualitat arribin a tot aquell que les vulgui sentir i gaudir amb els cinc sentits. Creiem en les sensacions reals, de terra i territori, de contacte amb la vida, en la puresa de la natura i la grandesa del finit. Per això, en els nostres 40 anys d'història hem anat investigant i aplicant tècniques de conservació perquè el nostre producte fresc es distribueixi amb agilitat i seguretat.

Els nostres valors principals són la passió, la serietat, la paciència, l'eficiència, la innovació i el compromís amb la feina ben feta.

EL PLAER DE CONNECTAR AMB ELS 5 SENTITS

Laumont és l'únic operador de la xarxa de mercats majoristes d'Espanya especialitzat a servir exclusivament tòfones i bolets seleccionades. Un equip de més de 2.500 persones recullen en els boscos espanyols les millors bolets i tòfones, que passen als nostres centres de selecció de Tàrrega i Valladolid. Des d'allà, exportem a 35 països i acompanyem als nostres clients en el camí d'elevar els seus serveis a l'excel·lència, ja sigui en indústria, hostaleria i restauració o venda retail. Any rere anys implementem millores en la recol·lecció per assegurar-nos que comprem els bolets i tòfones de més qualitat.

Escoltar ens fa créixer. Així, donant resposta a les necessitats dels nostres clients, hem arribat a l'elaboració de bolets i tòfones en conserva, deshidratades i congelades.

INNOVACIÓ I INVESTIGACIÓ

Laumont està en constant evolució. Per innovar en producte, ens envoltem dels millors assessors i professionals, com la Fundació Alícia i el CETT de Barcelona. Els seus científics i cuiners tradueixen el món de possibilitats de les nostres bolets i tòfones d'alta qualitat en nous productes i fórmules perquè la seva cuina doni els millors resultats. Així mateix, formem part de l'associació CNTA, des d'on treballem per millorar la competitivitat i la qualitat de el sector alimentari.

Comptem amb la major certificació internacional de seguretat alimentària, el segell IFS.