Tòfones i bolets

Missió, valors i visió

La nostra missió és que trufes i bolets de la màxima qualitat arribin a tot aquell que les desitgi sentir i gaudir amb els cinc sentits. Creiem en les sensacions autèntiques, de terra i territori, de contacte amb la vida, amb la puresa de la naturalesa i la magnitud del que és finit. Per aquest motiu, durant els nostres 40 anys d’història, hem anat investigant i aplicant tècniques de conservació perquè el nostre producte fresc es distribueixi amb agilitat i seguretat. 

Els nostres principals valors són la passió, la serietat, la paciència, l’eficiència, la innovació i el compromís amb el treball ben fet. 

EL PLAER DE CONNECTAR AMB ELS 5 SENTITS

Laumont és l’únic operador a Espanya especialitzat en l’obtenció de tòfones i bolets seleccionats. Un equip de més de 2.500 persones recol•lecten dels boscos espanyols les millors trufes i els millors bolets per a que siguin seleccionats al nostre centres de Tàrrega.  Des d’aquests llocs exportem a més de 40 països i acompanyem els nostres clients en el seu camí d’elevar els seus serveis a l’excel•lència, tant si es tracta d’indústria, hostaleria, restauració o venda retail. Any darrere any, incorporem millores en la recol•lecció  per a garantir que oferim trufes i bolets d’alta qualitat. 

Escoltar ens ajuda a créixer i pel fet d’haver donat resposta a les necessitats dels nostres clients, hem acabat elaborant bolets i trufes en conserva, deshidratades i congelades. 


INNOVACIÓ I INVESTIGACIÓ

Laumont està en constant evolució i per tal d’innovar, comptem amb els millors assessors i professionals com la Fundació Alícia i el CETT de Barcelona. Els seus cuiners i científics tradueixen el món de possibilitats que ofereixen els nostres bolets i trufes d’alta qualitat en nous productes i fórmules, perquè la teva cuina entregui els millors resultats.
També, formem part de l’associació CNTA, des d’on treballem per tal de millorar la nostra competitivitat i la qualitat del sector alimentari, i comptem amb la més reconeguda certificació internacional en seguretat alimentària, el certificat IFS