Tòfones i bolets

Recol·lectors de bolets

El que més valoro de Laumont com a recol·lector professional de bolets és que sempre hi és. Hi ha moltíssims més proveïdors per vendre'ls si vols… Però, per exemple, quan comença la campanya, tu vas i reculls mig quilo… Això no t'ho comprarà ningú, però vas a Laumont i hi és i t'ho compra. I a finals de campanya passa el mateix."

Així ho explica Rubén Monforte, un recol·lector de bolets professional, col·laborador habitual de Laumont des de fa més de 20 anys. Amb aquesta entrevista ens explica les seves experiències:


Recol·lectors, fer del collir bolets una professió

Una de les claus de Laumont és la nostra xarxa de recol·lectors de bolets. Gràcies a tots aquests col·laboradors, podem adquirir i comercialitzar de la forma més ràpida possible les tòfones i les bolets que creixen a les abundants zones micològiques d'Espanya.

Laumont disposa de llocs de compra gestionats per agents comercials autòctons de la zona i que adquireixen els productes micològics en el moment de la sortida del bosc o a poca distància del seu punt de recol·lecció per garantir la màxima fressa del producte.

recolección setas Laumont

Comprem a Galícia, Castella i Lleó, Extremadura, Castilla la Manxa, Aragó, Navarra, Comunitat Valenciana i Catalunya. Si ets recol·lector i necessites més informació sobre llocs de compra o interessos pots contactar-nos a +34 973 500 323 i parlar amb el departament compres.