Tòfones i bolets

Acadèmia LAUMONT

ACADEMIA LAUMONT

Acadèmia LAUMONT neix per reivindicar i potenciar el talent dels futurs xefs de tot el país

La formació culinària és un element clau per al futur gastronòmic i a LAUMONT volem fer una clara aposta per estimular la creativitat de les joves promeses.

Com funciona l'Acadèmia LAUMONT?

Donant recursos i oportunitats a estudiants d'escoles d'hostaleria, cuina i restauració

Mitjançant acords de col·laboració amb entitats formatives, volem fer explotar el talent creatiu que es reuneix a les mans de les ments més joves. I que ho facin amb un producte tan versàtil com les nostres trufes i bolets LAUMONT.

Et pots apuntar a l'Acadèmia LAUMONT a través d'aquest breu formulari. Un cop inscrit, rebràs notícies sobre els nostres projectes i les possibilitats de formar-ne part activa.

Què trobaràs a l'Acadèmia LAUMONT?

En aquest espai trobaràs propostes disruptives de receptes amb tòfona negra, realitzades per estudiants de cuina que han anat un pas més enllà a l'hora d'aplicar trufa negra en les seves receptes.

Els i les protagonistes en aquesta secció són tots els estudiants que formin part del projecte i hi vulguin participar. Una iniciativa que no ha fet més que començar.

Unes creacions que han estat possibles gràcies a aquesta col·laboració entre escoles d'hostaleria i LAUMONT.

Projectes Acadèmia LAUMONT:

Vols formar part de l'Acadèmia LAUMONT?

Uneix-te a un espai creat per donar veu als futurs i futures xefs del país i estimular la creativitat gastronòmica del món de les tòfones i les boletsApunta't aquí

Acadèmia LAUMONT