Tòfones i bolets

Receptes creatives - Projecte CETT 2023

ACADEMIA LAUMONT
Què són capaços de fer tres estudiants creatius amb tòfona negra?

Això és el que ens vam preguntar conjuntament amb l’escola de gastronomia CETT i és per això que vam decidir dur a terme aquest projecte: quin estudiant de la seva escola seria capaç de fer la recepta amb la tòfona negra més disruptiva sense abandonar la coherència i les característiques del nostre diamant gastronòmic més preuat?

Fruit de les col·laboracions amb l'escola CETT ha nascut aquest projecte que pretén fusionar la tòfona negra amb la creativitat sense límits del tres millors estudiants de l'escola CETT.

Tres estudiants, tres propostes ... però una única recepta guanyadora que es va decidir mitjançant la votació als perfils d’Instagram Laumont i la CETT entre l’1 i el 8 de març de 2023.

La recepta guanyadora va ser la de l'estudiant Júlia Mullerat: Vieires amb mantega de tòfona, emulsió d'espàrrecs i aire de parmesà

Consulta aquí les tres receptes participants