Tòfones i bolets

Premi Laumont 2023: participants i receptes finalistes

El Premi Laumont 2023 a la millor recepta amb tòfona negra es va dur a terme el 5 de febrer de 2023 durant el marc de la celebració del Trufforum de Vic.

Entre les més de 40 propostes que es van presentar a la fase de preselecció, 3 xefs van ser seleccionats per participar en la fase final: Ricardo Pina del restaurant Lillas Pastia de Huesca, Lucia Campos del restaurant Cancook de Zaragoza i Miquel Vila del restaurant Baena de Canovelles.

El primer premi, valorat en 3.000 € i un 20% de descompte durant tot l'any amb productes Laumont, va ser per a Ricardo Pina i Orlando Rojas, xefs del restaurant Lillas Pastia de Huesca .

Fals calçot a la brasa amb caramel de taronja i nata doble trufada de Ricardo Pina i Orlando Rojas


Premi Laumont 2023: recepta guanyadora



Arrel d'api a la brasa amb suc de tòfona i llenties adobades, ceba cremada i escabetx per Lucia Campos del restaurant Cancook de Saragossa


Premi Finalista de la recepta Laumont 2023



Trampantojo de Mars amb galta de vedella amb tòfona de Miquel Vila del restaurant Baena de Canovelles

Premi Finalista de la recepta Laumont 2023