Personalment us aconsellem que trieu la millor opció
Diferents tipus de tòfona en conserva per a diferents estils de formatge trufat.
A Laumont entenem el que necessita el vostre formatge trufat per destacar al mercat.
La nostra tòfona en conserva, lliure d’additius, és perfecta per proporcionar un sabor uniforme i intens als formatges trufats.
Som productors de tòfona en conserva, de manera que ens podem adaptar a les vostres necessitats: varietats de tòfona, possibilitat d’afegir aromes, fabriquem diferents productes com ara brisura, suc o peladura...
Poseu-vos en contacte amb nosaltres sense compromís i us recomanarem la solució més adequada per a les vostres necessitats.
Els productes Laumont més utilitzats per trufar formatge
Suc de tòfona
El suc de tòfona és pura essència de tòfona negra. És un líquid que concentra el gust i l’aroma de la tòfona en conserva. S'utilitza en formatges que no requereixen brisura.
Peladura de tòfona
Si busqueu presència visual de la tòfona al formatge, la vostra opció ha de ser la peladura. Obtindreu un sabor menys homogeni, però un impacte visual més gran en el producte.
Brisura de tòfona.
Aquesta pasta homogènia de tòfona negra o estiués el producte més utilitzat per trufar formatges. Som productors, de manera que podem crear la vostra brisura de tòfona ideal.
Tenir cura de tots els detalls
L’essència de l’origen
Gràcies a la nostra àmplia xarxa de truficultors i recol·lectors, a Laumont podem obtenir diariament les millors tòfones i bolets per després crear els millors productes trufats per al sector industrial.
Voleu conèixer alguns dels truficultors i recol·lectors Laumont? Ells són l’inici de l’origen que marca el camí.